ÇORUM / SUNGURLU - Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan Ramazan Ayı temalı afişler okulumuz panosunda sergilenmeye başlanmıştır. Bu afişlerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğünün 2024/36 Genelgesi doğrultusunda İşletmelerimize İş Sağlığı ve Güvenliği bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mrt

Projemiz, Türkiye’den 10 farklı il ve yurtdışından 3 farklı ülke ile yürütülmektedir. Amacımız Web2 araçlarını konu ve kazanımlarımıza uyarlayarak öğrencilerin bilgi ve becerilerini çeşitli etkinliklerle destekleyerek yeni nesli su kullanımı konusunda bilinçlendirmek, bu bilinci gelecek nesillere aktarmak ve suyun önemi konusunda farkındalık oluşturmaktır.

Şbt

20-23 Şubat 2024 Tarihleri Arasında Afyonkarahisar'da düzenlenen U17 Yıldızlar Grekoromen güreş Türkiye Şampiyonasında okulumuz öğrencisi Samet KAYRETLİ 55 kg da Türkiye 3. sü olarak Milli takıma girmeye hak kazanmıştır. Öğrencimizi ve antrenörlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

06.02.2023 TARİNDE KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMLERDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZA ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA VE MİLLETİMİZE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ.

Ağu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, liselerde sınıf tekrarının olmamasından kaynaklı sorunların gündemlerinde olduğunu belirterek, "Bununla ilgili bir tedbir alacağız, yeni dönemde sınıf tekrarının mümkün olduğu bir süreç söz konusu olacak” dedi.

May

Okul Sporları Federasyonu’nun 2023 yılı faaliyetlerinde yer alan Okullararası Yıldızlar ve Gençler A-B Kategorisi Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası Balıkesir ilimizde yapıldı.