ÇORUM / SUNGURLU - Sungurlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

E-TWİNNİNG PROJESİ

Projemiz, Türkiye’den 10 farklı il ve yurtdışından 3 farklı ülke ile yürütülmektedir. Amacımız Web2 araçlarını konu ve kazanımlarımıza uyarlayarak öğrencilerin bilgi ve becerilerini çeşitli etkinliklerle destekleyerek yeni nesli su kullanımı konusunda bilinçlendirmek, bu bilinci gelecek nesillere aktarmak ve suyun önemi konusunda farkındalık oluşturmaktır.

01-03-202401-03-202401-03-202401-03-2024

e-Twinning Projesi kapsamında İngilizce Öğretmenimiz S.Duygu DENİZ tarafından 11.sınıf öğrencileri ile yapılan “Geleceğimizin Garantisi olarak Su Okuryazarlığı Projesi” ( Water Literacy as Our Future Warranty) isimli projemiz Kasım ayında başlayıp Şubat ayı son haftasında 4 aylık süre içinde tamamlanacaktır. Projemiz, Türkiye’den 10 farklı il ve yurtdışından 3 farklı ülke ile yürütülmektedir. Amacımız Web2 araçlarını konu ve kazanımlarımıza uyarlayarak öğrencilerin bilgi ve becerilerini çeşitli etkinliklerle destekleyerek yeni nesli su kullanımı konusunda bilinçlendirmek, bu bilinci gelecek nesillere aktarmak ve suyun önemi konusunda farkındalık yaratmaktır. Ayrıca öğrencilerimizle yapılan tüm çalışmalar projemizin waterliteracy1 isimli Instagram sayfasında mevcuttur. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Projede yer alan öğrencilerimiz :

Arda Akbuğa

Reiscan Kayaer